Nöje

Därför har advokaten blivit en snackis i rättegången mot Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow befinner sig just nu i en rättegångsprocess efter en omtalad skidolycka 2016. Mannen bakom stämningen är den pensionerade optikern Terry Sanderson, vars juridiska ombud nu blivit en riktig snackis på sociala medier.

Foto: Skärmdump Law & Crime/Instagram @gwynethpaltrow

Efter en kollision i en skidbacke i Utah 2016 har skådespelaren och wellnessprofilen Gwyneth Paltrow stämts på en summa motsvarande 3 miljoner kronor. Terry Sanderson, som står bakom stämningen, menar att olyckan ledde till att han blev medvetslös, fick en hjärnskada och fyra brutna revben. Han menar också att det var Paltrow som kraschade in i honom.

Skämtsam stämning under förhör

Paltrow å sin sida menar att det var Terry Sanderson som körde in i henne. Som svar stämmer hon honom på den symboliska summan en dollar, samt omkostnader. Men den som stal showen under fredagens rättegång var Sandersons juridiska ombud Kristin VanOrman. VanOrman hade nämligen en påfallande vänskaplig ton mot Paltrow och skojade bland annat om skådespelarens längd. När Gwyneth berättade hur lång hon var svarade VanOrman skämtsamt att hon behövde rejäla klackar för att ens komma i närheten.

Skojade om skidutstyrsel

Det juridiska ombudet skojade även med Paltrow om hennes skidutstyrsel. När Gwyneth bekräftade att hon, precis som andra i backen, hade på sig hjälm och skidglasögon vid olyckstillfället svarade VanOrman: “Men jag slår vad om att du hade en snyggare skidoverall!” När Gwyneth sedan berättade hur hon skällt ut Sanderson efter kollisionen svarade VanOrman att hon var “liten men mäktig”, varpå hon tyst la till: “Men du är ju inte så liten.”

På sociala medier har Kristin VanOrmans ovanligt vänskapliga och överlag ovanliga förhörsteknik diskuterats flitigt. Hon har bland annat kallats för en “fangirl”, och anklagas även för att ha fnissat sig igenom förhöret.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!