Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Gwyneth Paltrow: Då insåg jag att äktenskapet med Chris Martin var över

Gwyneth Paltrow och Chris Martin skilde sig 2016, men långt innan dess visste Paltrow att separationen var ett faktum.

Foto: REX

I en artikel för brittiska Vogue 2020 skrev Gwyneth Paltrow om tiden då hon insåg att äktenskapet med Coldplay-sångaren Chris Martin var över. Makarna befann sig i Toscana för att fira Paltrows 38-årsdag när sanningen började gå upp för henne.

“Jag minns inte exakt när det hände. Men jag visste – trots långa promenader och ännu längre sovmorgnar, stora glas Barolo och händer som hölls – mitt äktenskap var över.”

Hade upplevt en bitter skilsmässa

Paltrow slog först ifrån sig insikten. “Jag hade inte växt upp med många skilsmässor runt mig, och den skilsmässa jag upplevt hade varit bitter.”

Hon berättar att hon först lyckades bortse från insikten om den ofrånkomliga separationen och att det skulle dröja flera år innan de skulle yttra orden högt. “Men den helgen hade en fördämning spruckit tillräckligt för att man skulle kunna höra den obevekliga sanningens droppar sippra igenom. Och ljudet blev starkare och starkare, tills det var det enda jag kunde höra”, skriver hon.

Tvingades ta ansvar

Paltrow och Martin skilde sig 2016 och tog hjälp av en terapeut för att ta sig igenom separationen. Denna process, menar Paltrow, tvingade henne att ta ansvar för sin del av problemen i förhållandet.

“Det finns förstås undantag, men i de flesta fallen är ett förhållande 50/50”, skriver hon i artikeln. “Det är bara mycket mer bekvämt att vara den som blir sårad, så att du aldrig behöver titta på din egen skit.”

Gifte om sig två år senare

Idag har de före detta makarna hittat kärleken på nytt. Chris Martin är numera tillsammans med skådespelerskan Dakota Johnson och Gwyneth Paltrow är sedan 2018 gift med tv-producenten Brad Falchuk. Skilsmässan har med andra ord inte fått Paltrow att tappa tron på äktenskapet:

“Jag vet att det var meningen att min exman skulle vara pappan till mina barn, och jag vet det är meningen att min nuvarande man ska vara personen som jag blir gammal med.”

Källa: Harper’s Bazaar

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!