Nöje

Gwyneth Paltrow: “Därför ser jag fram emot att fylla 50”

Gwyneth Paltrow är inte rädd för att fylla 50 – tvärtom så ser hon fram emot den stora dagen. “För många av de kvinnor som jag känner är detta den bästa tiden hittills”, berättar hon på Goops hemsida.

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

I slutet av september fyller skådespelerskan Gwyneth Paltrow 50 år, en milstolpe som hon berättar om i ett inlägg på sitt eget företag Goops hemsida.

“Det känns faktiskt jättebra att fylla 50”, säger Paltrow. “Jag känner mig så tursam som är vid god hälsa och har en stark kropp. Jag känner att många av de beslut som jag gjorde i 20-, 30- och 40-årsåldern ger utdelning nu.”

Gwyneth Paltrow: “Vi har omvärderat vad 50 innebär”

Stjärnan berättar även att hon inte tror på de så kallade regler som det ibland talas om gällande hur man bör klä sig vid en viss ålder.

“Jag tror inte att det finns regler kring att du borde sluta bära en viss typ av kläder vid en viss ålder. Jag bar den kortaste kjolen jag burit på tio år häromdagen: det var en gammal Chanel-klänning som jag hittade i källaren, och det fungerade”, säger hon och tillägger: “Folk borde bära det som de känner sig fina i.”

Paltrow nämner även några av sina förebilder som ser fantastiska ut i 50-årsåldern, som Cameron Diaz och Jennifer Lopez.

“På någon nivå har vi, kulturellt sett, totalt omvärderat vad 50 innebär för människor, både när det gäller det inre och det yttre. Jag tänker på J.Lo – hon har typ aldrig sett bättre ut. För många av de kvinnor som jag känner är detta den bästa tiden hittills, höjdpunkten i deras liv. Så jag är så glad för den här stora födelsedagen.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!