Nöje

Gwyneth Paltrow om Dakota Johnson: Älskar henne

Gwyneth Paltrow har inga problem med att komma överens med exmaken Chris Martins flickvän Dakota Johnson. “Jag älskar henne”, säger hon.

Foto: Instagram @gwynethpaltrow/@fiftyshadesmovie

De före detta äkta makarna Gwyneth Paltrow och Chris Martin har båda gått vidare sedan sin skilsmässa 2016 – Paltrow är sedan 2018 gift med tv-producenten Brad Falchuk och Martin har dejtat skådespelerskan Dakota Johnson sedan 2017.

Faktum är att de har kommit så långt att Paltrow rentav älskar sitt ex nya partner.

“Kan förstå att det verkar konstigt”

Paltrow, som tillsammans med Martin har dottern Apple och sonen Moses, berättade nyligen i en frågestund på Instagram att hon endast hyser varma känslor för Martins flickvän. Ett av Paltrows fans tog nämligen tillfället i akt och frågade henne om hon “älskar” Dakota Johnson, varpå hon svarade: “Väldigt mycket”.

Bakgrunden till frågan är sannolikt att Paltrow i en intervju med Harper’s Bazaar 2020 använde just detta ord för att beskriva sina känslor för Johnson:

“Jag kan förstå att det kan verka konstigt för det är lite okonventionellt. Men jag tror, i det här fallet, efter att ha gått igenom det upprepade gånger, att jag helt enkelt avgudar henne.”

Att Paltrow och Johnson kommer väl överens är alltså ingen nyhet, och i november förra året syntes de dessutom tillsammans på en av Guccis visningar i Los Angeles där de kramades och poserade för bilder tillsammans.

Källa: Page Six, Harper’s Bazaar

Foto: Instagram @gwynethpaltrow/@fiftyshadesmovie

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!