Nöje

Gwyneth Paltrow vinner rättegången mot Terry Sanderson

Juryn i den uppmärksammade rättegången mellan Gwyneth Paltrow och Terry Sanderson har nu kommit fram till att skådespelerskan inte var skyldig till den kollision som ägde rum mellan dem i Utah 2016. “Jag är nöjd med resultatet”, säger Paltrow i ett uttalande enligt NBC.

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

Det var under torsdagen som den omtalade rättegången mellan Gwyneth Paltrow och den pensionerade optiken Terry Sanderson avslutades – och domen föll till Paltrows fördel.

Stämdes på över tre miljoner kronor

2016 kolliderade Paltrow och Sanderson i skidbacken på en lyxresort i Utah, USA. Sanderson har hävdat att Paltrow åkte in i honom, vilket han menade gav honom en hjärnskada och och fyra brutna revben. Paltrow, å sin sida, menade att det var Sanderson som åkte in i henne.

Efter åtta dagars rättegång har juryn nu kommit fram till att det var Sanderson som orsakade kollisionen. Paltrow slipper därmed betala de 300 tusen dollar – motsvarande drygt tre miljoner kronor – som Sanderson stämde henne för. Själv stämde hon honom på den symboliska summan en dollar, plus omkostnader.

Paltrow uppges vara “nöjd med resultatet” efter rättegången:

“Att gå med på ett falskt påstående skulle äventyra min integritet, kände jag. Jag är nöjd med resultatet, och jag uppskattar allt det hårda arbete som domare Holmberg och juryn har gjort, och jag tackar dem för deras omtänksamhet i hanteringen av detta ärende”, sa hon i ett uttalande efter domen.

Enligt Daily Mail tog Paltrow tillfället i akt att säga adjö till Sanderson innan hon lämnade rättssalen:

“Jag önskar dig allt gott”, ska hon ha sagt, samtidigt som hon lade en hand på hans axel.

“Tack kära du”, uppges Sanderson ha svarat.

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!