Nöje

Hailey Baldwin om Biebers frieri: “Definitivt i toppen av alla äventyr jag varit med om”

Justin Bieber och Hailey Baldwin är två riktiga lovebirds och har sedan frieriet sett kärare ut än någonsin. Nu avslöjar Hailey Baldwin hur det var när Justin gick ner på knä.

hailey-justin-frieriFoto: Getty images

Ingen kan ha missat förlovningen mellan Justin och Hailey. Det har till och med spekulerats kring om de redan har gift sig eller inte. Än så länge är det bara spekulationer, men i en intervju i The Coveteur avslöjar Biebers fästmö några detaljer om frieriet.

“Jag tror att det förmodligen är den största OMG stunden för mig det här året, och i hela mitt liv. Så det ligger definitivt i toppen av alla äventyr jag har varit med om”, säger hon till The Coveteur.

Hon ska ha beskrivit förlovningen som något dramatiskt i klassisk Shakespeare-anda. Hailey berättar också om hur hon upplever äventyren med Justin, där frieriet ska ha varit ett av dem.

“För mig, är äventyr att flänga runt utan någon speciell plan, vilket är något som jag normalt sett inte känner mig speciellt bekväm med. Men jag har gjort det nu under de senaste månaderna, bara rest, och det är så kul att ha den möjligheten att kunna hitta på saker längs vägen.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

absolute best friend.

Ett inlägg delat av Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

 Foto: @haileybaldwin

Av bilden att döma så kan vi ju konstatera att paret ser ut att ha hittat helt rätt!

Källa: Modette

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!