Nöje

Hailey Bieber bemöter ryktena om att hon “stal” Justin Bieber från Selena Gomez

I det senaste avsnittet av podcasten Call Her Daddy bemöter Hailey Bieber ryktena om att hon började dejta Justin Bieber under tiden som han fortfarande var tillsammans med Selena Gomez.

Foto: Instagram @haileybieber

När Hailey Bieber förlovade sig med sin nuvarande make Justin Bieber 2018 ledde detta till starka reaktioner online. Anledningen var att Justin precis hade slutat träffa Selena Gomez som han hade haft ett av och på-förhållande med under nästan åtta års tid.

Eftersom Hailey och Justin dejtade under 2016 – innan han och Gomez gjorde slut för gott – menade elaka röster på sociala medier att Hailey “stal” honom från Selena. Men under en intervju i podcasten Call Her Daddy berättar Hailey Bieber att hon aldrig var med Justin samtidigt som han var ihop med Gomez:

“Inte en enda gång. Han var inte i ett förhållande när vi började träffas [på det sättet]. Det ligger inte i min personlighet att förstöra någons förhållande. Jag skulle aldrig göra det. Jag fick en bättre uppfostran än så. Jag är inte intresserad av att göra det och har aldrig varit intresserad av det”, säger hon.

“Det var rätt att stänga den dörren”

I avsnittet kommenterar Hailey även det faktum att hon och Justin förlovade sig kort efter att han hade slutat träffa Gomez:

“Jag förstår hur det ser ut utifrån och att det finns många uppfattningar om det men jag vet att det var en situation där det var rätt för dem att stänga den dörren. De var inte tillsammans då, men det fanns förstås en väldigt lång historia där”, säger hon och fortsätter:

“Det stängde ett kapitel och jag tror att det var det bästa som hade kunnat hända för att han skulle kunna gå vidare /…/ Jag vill inte tala för dem, för det var deras förhållande och jag respekterar det väldigt djupt, men jag vet vad som hände när vi blev tillsammans igen och jag vet vad som behövde hända för att det skulle fungera på ett sunt sätt.”

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!