Nöje

Hailey Bieber drabbades av blodpropp i hjärnan

Under torsdagen drabbades Hailey Bieber av en blodpropp i hjärnan, vilket hon berättar om på Instagram. “Det var det mest obehagliga jag varit med om”, skriver Bieber i en story.

Foto: Instagram @haileybieber

Modellen Hailey Bieber fördes akut till sjukhus förra veckan efter att hon upplevt “stroke-liknande” symtom. Bieber skriver själv om den obehagliga händelsen i en story på Instagram.

“Något av det mest obehagliga jag varit med om”

“I torsdags morgon satt jag och åt frukost med min man när jag började få stroke-liknande symtom och fick föras till sjukhus. De upptäckte att jag hade drabbats av en väldigt liten blodpropp i hjärnan, vilket orsakade syrebrist, men min kropp hade gjort av sig med den på egen hand och jag återhämtade mig helt inom loppet av några timmar”, skrev Bieber.

Hon passade även på att tacka sjukhuspersonalen för deras hjälp:

“Även om detta definitivt var ett av de mest obehagliga ögonblick jag varit med om så är jag nu hemma och mår bra, och jag är så tacksam för alla de fantastiska läkare och sjuksköterskor som tog hand om mig! Tack till alla som har hört av sig och för allt stöd och all kärlek.”

Eftersom händelsen skedde i samband med att Biebers man Justin Bieber drabbats av Covid-19 så har det spekulerats i hur stor risken är att blodproppen berodde på sjukdomen.

Det är ännu inte känt huruvida även Hailey haft covid, men forskning har visat att sjukdomen kan skada hjärnan och ge upphov till blodproppar.

Källa: E News

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!