Nöje

Hailey Bieber om äktenskapsproblemen med Justin Bieber

I en podcast har Hailey Bieber öppnat upp sig om de äktenskapsproblem hon och Justin hade i början av sitt äktenskap. Hon berättar öppet om att hon funderade över om hon skulle orka stanna i relationen eller inte.

Foto: Instagram @haileybieber

Justin öppnar också upp i podcasten om hur samma period var för honom. Han led av en depression och hade problem med avvisning. Att Hailey stod kvar vid hans sida gjorde honom så småningom tryggare med sig själv.

Var beroende av stöd från mamman

Hailey däremot berättar att hon var beroende av stöd från sin mamma för att ta sig igenom perioden. Hon berättar att hon ringde mamman upprepade gånger och var ledsen. “Jag sa ‘jag kan bara inte göra det här. Det finns inte en chans att jag kommer kunna hantera detta om det ska vara såhär för alltid.'”

Tog sig igenom den svåra perioden

Paret har nu varit gifta i tre år och händelserna utspelade sig framförallt under det första året av äktenskapet. Bara månader efter att de gift sig blev Hailey tvungen att stötta Justin igenom sin depression. Med hjälp av stödet hon fick av sin mamma lyckades de ta sig igenom den svåra perioden “Jag visste att jag hade älskat den här personen väldigt länge, och att jag inte ville ge upp det vi hade”, säger Hailey i podcasten “In Good Faith with Chelsea & Judah Smith.”

Källa: Elle

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!