Nöje

Hailey Bieber slår tillbaka mot “falska” rykten om separation

Hailey Bieber tycks ha tröttnat på de separationsrykten som omger henne och maken Justin Bieber. Nu slår hon tillbaka mot “skvallret” i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @haileybieber

Det var under tisdagen som Hailey Bieber, 27, adresserade den senaste tidens rykten kring henne och Justin Bieber, 30:

“Bara så ni vet, historierna och det konstanta skvallret jag ser på TIkTok är falskt i 100 % av fallen och tagna ur luften”, skrev hon i sin Instagram story. “Så jag vet att det kan vara kul att elda på de här historierna men var bara medvetna om att de alltid är falska /…/ ledsen att förstöra det.”

Fansen uppmanades att be för Hailey och Justin

Hailey publicerade inlägget cirka en vecka efter att Haileys pappa, Stephen Baldwin, 57, delade ett inlägg på Instagram där parets kristna fans uppmanades att be för dem. Endast timmar senare fångades de äkta makarna på bild när de var på väg till en gudstjänst i Los Angeles.

Den första mars delade Hailey dessutom med sig av en födelsedagshyllning till sin make, komplett med bilder av de två tillsammans.

“30!!!!!!!????!!????!!!! Det gick snabbt”, skrev hon i anslutning till inlägget. “Ord kan aldrig helt och fullt beskriva skönheten i den du är. Grattis till dig… mitt livs kärlek, för livet.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!