Nöje

Haka på djupandningsövningar med Cassandra Brunstedt – ny utmaning varje vecka!

Varje vecka under hela 2019 kommer Metro Modes innehållschef Cassandra Brunstedt att bjuda på en utmaning på bloggen som du väldigt gärna får haka på. Varje söndag kommer dessa utmaningar att presenteras och varje måndag går startskottet för kommande utmaning. “Den här veckan ska jag avvara tid för kraftfulla andningsövningar morgon och kväll.”

En utmaning kan låta krävande – men också otroligt peppigt! Utmaningar får dig att växa som person och hur härligt är det inte med självutveckling? Metro Modes innehållschef och bloggare Cassandra Brunstedt kommer i sin blogg att bjuda på en ny utmaning varje vecka – liten som stor och som ibland kan sträcka sig över flera veckor.

– Jag vill helt enkelt utmana mig själv att testa nya saker och vägar framåt men också ifrågasätta invanda tankar och mönster jag har med mig sedan tidigare. Det, på ett lättsamt, roligt och utmanande sätt, skriver Cassandra.

Än så länge har Cassandra haft en utmaning som handlade om intryckssanering (den hittar du här). Denna vecka handlar utmaningen om kraftfulla andningsövningar morgon och kväll (den hittar du här).

“Visste du att bara genom att andas rätt kan du reducera stress på så sätt att kortisolnivån minskar? Du ökar ämnesomsättningen samt blodcirkulationen och får bättre immunförsvar och piggare hjärna på köpet. Inte nog med det för du en bättre tarmfunktion samtidigt som andningsövningar hjälper att motverka känslomässiga obalanser i kroppen som ångest och oro.” skriver Cassandra.

Varje söndag presenteras och utvärderas utmaningarna på Cassandras blogg. Det får du inte missa!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!