Nöje

Håkan Hellström kan vara tillbaka på Ullevi sommaren 2020

Under gårdagen gick Håkan Hellströms gitarrist, Simon Ljungman, ut med att sångaren kommer återvända till Ullevi under sommaren 2020. 

Bild: Instagram @hakanhellstrom/ TT

Glädjebesked för alla fans! Efter en lång tystnad gick gitarristen Simon Ljungman ut med en nyhet i P4 Skaraborg. Håkan Hellström kommer återvända till sin hemmaarena Ullevi under sommaren 2020.

– Jag förtjänar att få droppa en bomb nu när jag stöttat Håkan Hellström så länge, säger han till P4 Skaraborg.

Sommaren 2017 gick Håkan Hellström ut med att han behövde en paus från konsertlivet och den sommaren spelade han sina “sista” konserter. Han nämnde aldrig om, eller när, han skulle komma tillbaka och hans fans var förkrossade.

– Jag kommer vara borta i några år nu. Jag kommer inte tillbaka nästa år och jag kommer nog inte tillbaka året efter det. Det är därför vi gör den här extra turnén i sommar, för att alla som inte kom in förra året ska kunna se oss, sa han då i en intervju med Svenska Dagbladet.

Hellström själv har inte bekräftat att detta stämmer. Joel Borg på Woah Dad Live, som har jobbat nära artisten i flera år, säger till Göteborgs-Posten att ingenting är spikat.

– Det är många som drar i Håkan och vill se honom på scen igen. Och det finns såklart många olika idéer för hur det skulle kunna se ut i framtiden. Kul med sånt intresse. Men det finns inget spikat; varken vilket år eller vilket spelställe. Men vi lovar att berätta när det är dags, säger Joel Borg till Göteborgs-Posten.

Källa: GP, SVD, P4 Skaraborg

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!