Nöje

Hallå där: Metro Modes nya bloggare Henrietta Fromholtz

Henrietta Fromholtz bloggare Metro Mode Karriar livsstil mat
 
Henrietta Fromholtz är en ung karriärista med många järn i elden. På hennes blogg blandas högt och lågt från vardagen med en stor skopa humor och värme. Här får du chansen att lära känna Metro Modes nya bloggerska lite bättre.
 
Hallå där Henrietta, berätta för läsarna litegrann om vem du är!
– Jag är en 24-årig, färgglad och rolig tjej som är mycket förtjust i livet. Jag älskar smaken av koriander, mitt jobb, att hänga med min pojkvän och vita kläder. Jag är en tjej med höga ambitioner, ibland lite för höga… Jag lever för att jobba och göra karriär! Som de flesta andra älskar jag att resa och just nu föredrar jag att hänga i mitt andra hem i Palma.
 
Vad kommer vi att få ta del av i din blogg?
– Den ocensurerade sanningen av min vardag. Idag sköter jag marknadsföringen på företaget Wrapp, så det lär bli en hel del om mina dagar där och om karriär i stort. Men ni kommer också få hänga med mig när jag lever ut mitt intresse för nya härliga restauranger, när jag hänger med mina vänner, åker på resor, slår klackarna i taket, snackar girl power och min vardag med pojkvännen som jag just nu kikar på lägenheter med. Jag lovar er skratt och vardagspepp!
 
Vad tycker du är viktigt att förmedla till läsarna?
– Jag har precis kommit underfund med det faktiskt och mina läsare tackar mig dagligen för inspirationen jag ger dem genom att dela med mig av min inställning till livet. Jag är oerhört glad att mina toppar och dalar faktiskt kan ge något till andra. Så mitt svar blir klyschigt men sant: Glädjen till livet.
 
Vad driver dig?
– Jag drivs av att göra bra ifrån mig och känna att jag hela tiden utvecklas och att jag kan påverka min omgivning på ett positivt sätt. Jag inspireras av orädda människor som vågar utmana sig själva och lever efter sina drömmar, men också av människor som är duktiga på att ge kärlek till allt från de närmsta vännerna till någon de springer in i på gatan.
 
Berätta något som dina läsare inte vet om dig!
– Jag är sämst på skönhet och bryr mig inte det minsta om det är Chanel eller apotekets fotkräm jag har i ansiktet och så har jag varit topp 15 på tennis i Sverige. När det var behöver vi inte prata om.
 
Vad har du för drömmar och mål?
– Många. Jag drömmer om allt från ett hus på franska rivieran till att föreläsa om min resa från botten till toppen. Ett av mina mål är att bli marknadschef på ett spännande och händelserikt bolag innan jag fyller 30 och ett annat är att bli en mer harmonisk människa innan detta år är slut.
 
Vad tycker du att en bra blogg ska innehålla?
– Den ska vara personlig och låta mig som läsare lära känna personen bakom. Är det en modeblogg vill jag även där få ta del av åsikter och känslor.
 
Vad är det bästa och det värsta du vet?
– Det bästa jag vet är att få äta mat på en ny restaurang och det värsta jag vet är negativa människor. Jag kan inte hantera dem.
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
Bildkälla: Stella Cocozza

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!