Nöje

Hallå där: Metro Modes nya modebloggare Linn Eklund

linn eklund modeblogg

Linn Eklund är en 21-årig tjej med öga för stil och trender. Hennes goda smak genomsyrar allt hon skriver på bloggen och i bilderna hon tar. Trots sin ringa ålder har hon hunnit bo i Paris och på Hawaii. På hennes blogg kommer du att kunna inspireras och njuta av välkomponerade outfits. Här får chansen att lära känna Metro Modes nya modebloggare lite bättre.

Hallå där Linn, berätta för läsarna om dig själv!
– Jag är en väldigt social & ödmjuk person som älskar att leva i en fartfylld vardag. Jag är ett godismonster utan dess like och är tyvärr en mästare på att glömma av saker, min kalender är min bästa vän. Det absolut bästa jag vet är att resa och uppleva nya kulturer, äta stora bruncher med vänner och titta på folk!

Vad kommer vi att få ta del av i din blogg?
– Främst mode, i alla dess former. Jag är inte “less is more”-tjejen utan älskar allt med färg, lager, material och mönster – så det kommer ni definitivt få ta del utav. Även en hel del resor! Denna våren är både Milano, Kina, Japan, London och NYC inbokat. Så kul! Sen kommer ni även hitta små hintar utav mitt gömda intresse för inredning, vardagliga liv som det är minst sagt tempo i och även annat kul.

Beskriv din stil!
– Mix & match. Tidlöst – men med en tvist! Favoritplagget måste vara kashmirtröja. Eller pyjamas om jag skall vara helt ärlig.

Det onödigaste du köpt samt ditt bästa köp någonsin?
– Oj vad svårt. Bästa köpen står nog de flesta vintagefynd för, antingen mina klassiska Levi’s 501:or eller en Chloéblus från fjolårets fantastiska SS15-kollektion. Älskar verkligen att vintagefynda! Onödigaste köpet är nog min röda skinnjacka från Acne som är alldeles för stor, men av någon anledning var jag bara tvungen att ha den.

Vad tycker du kännetecknar en bra modeblogg?
– Jag skulle vilja säga de som satsar på blandat innehåll, vågar visa personlighet och går mot strömmen driver de absolut bästa bloggarna. Definitivt något jag själv försöker jobba på!

Vad driver dig och vad inspireras du av?
– Framtiden. Jag är så otroligt nyfiken på vad framtiden har att ge, för jag både känner och vet att det finns så mycket potential i den. Och för att komma dit gäller hårt jobb & mycket kul på vägen – klyschigt men sant. Min inspiration finner jag främst i människor & kulturer, lever fortfarande på den enorma dos jag fick i höstas i Tokyo. Vilken stad, vilket folk & vilket sinne för personlig stil!

Berätta något som dina läsare inte vet om dig!
– Jag måste ändå säga att jag är en riktig jäkel på att ordna fester! Allt från midsommartema på nyårsafton eller en kräftskiva som helt plötsligt omvandlades till färgstarkaste Mexico – på samma kväll. Sist tog jag mina vänner en vända till Texas med cowboys och banditer. Varje fest inkluderar överraskningar, oväntade teman & uppdrag. Ingen sitter säkert dessa kvällar! Sen har jag även en otrolig bacillskräck som jag slåss med dagligen. Ju mer jag försöker komma över den, desto värre blir den. Även är jag landets största godisgris, det kan vem som helst intyga!

Vad har du för drömmar och mål?
– Fram tills några månader sedan hade jag en klar tidsplan på hur min livsbana skulle se ut. Jag har alltid varit tjejen som sagt att hon skall flytta utomlands och aldrig återvända, att Sverige är för litet och att världen har så mycket mer att ge. Men efter 1,5 år utomlands på både Hawaii och i Paris har jag aldrig varit så hemmakär som nu. Likaså hade jag en stark plan på att jobba inom mode, så jag började studera mode i Paris – men insåg efter ett år att det inte alls var min grej. Så planer förändras, nu bor jag i Stockholm och älskar det! Men i det stora hela är mitt mål att bli lycklig och framgångsrik med något jag brinner för, men vad det är till 100% vet jag ännu inte. Min dröm är att en dag kunna äga min egen tid, för mig finns det inget lyxigare än det.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
Foto: Privat

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!