Nöje

Kardashian hänger ut exet med nakenbilder – stängs av från Instagram

Rob Kardashian publicerade nakenbilder och smutskastade exet Blac Chyna i värsta stil på Instagram – vidrigt beteende är bara förnamnet.

Foto Broadimage/REX/Shutterstock

Realitystjärnorna Rob Kardashian och Blac Chyna har haft ett stormigt av och på-förhållande och gick skilda vägar tidigare i år. I onsdags publicerade Rob på Instagram flera nakenbilder som han påstod föreställde exet Blac Chyna. Han anklagade henne också för att ha varit otrogen flera gånger och för att ha legat med en annan man i huset medan deras gemensamma dotter på nio månader varit där. Som om kvoten av vidrigt beteende inte var uppnådd redan där fortsätter han med att skriva ut vilka kroppsdelar hon opererat och hur mycket han betalat för att hon ska se ut som hon gör i dag. Inläggen fick stor spridning och tusentals kommentarer, och Instagram stängde då ner hans konto. Det hindrade honom dock inte från att fortsätta med smutskastningen på Twitter. 

 

Blac Chyna har nu gått ut och svarat på Snapchat och skriver bland annat att Rob slagit henne, men att det är meningen att hon ska hålla tyst eftersom han är en Kardashian. 

Foto Snapchat

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!