Nöje

Hanna Friberg om uppbrottet med Max Johnler: “Aldrig varit så chockad”

Tidigare i veckan berättade Hanna Friberg att hennes relation med Max Johnler är över. Nu berättar om hon om uppbrottet i podcasten Måndagsvibe: “Jag har aldrig varit i en sån chock som jag var i den stunden”, säger hon.

Foto: Instagram @hannafriberg

Det var tidigare i veckan som influencern Hanna Friberg publicerade ett inlägg i sin story på Instagram där hon kommenterade uppbrottet med tidigare pojkvännen Max Johnler.

“Det är helt sjukt att nästan hela Stockholm redan vet att jag och min kille gjort slut innan jag själv knappt hunnit bearbeta det eller berätta det för mina nära och kära”, skrev hon och fortsatte:

“Kommer ej kommentera det ytterligare just nu. Ber er vänligen att respektera detta tills jag själv bestämmer mig för att gå ut med vad som hänt.”

Gjorde slut i fjol

Detta är inte första gången som Friberg och Johnler – som influencern kallar för “Mr Big” – gjort slut: förra året gick de skilda vägar, varpå Friberg upptäckte att Johnler hade varit otrogen mot henne. De återförenades i somras, något som influencern kommenterade i en frågestund på Instagram:

“[D]et är klart att [otroheten] hela tiden ligger och gnager i bakhuvudet. Men eftersom att jag har valt att förlåta och valt att vara i en relation med honom så måste jag också välja att lita på honom, så det är precis det jag gjort”, skrev hon på plattformen i juni 2022.

Berättar om uppbrottet i podcast

Nu har Friberg kommenterat det senaste uppbrottet i sin podcast Måndagsvibe:

“Ska jag vara ärlig så har jag blivit dumpad. Igen”, säger hon. “När det här hände så fattade jag ingenting. Jag har aldrig varit i en sån chock som jag var i den här stunden.”

Friberg berättar att Johnler endast några timmar innan uppbrottet ville att de skulle titta på ett hus tillsammans, samt planera in saker inför nästa år.

“Men sen kommer han hem samma kväll som han har visat mig det här huset som han vill att vi ska kolla på och säger att… han vill göra slut”, berättar hon. “Jag fattade ingenting. Jag låg på sängen och bara stirrade upp i taket. Jag var helt i chock. Jag kunde liksom inte ta in det.”

Friberg berättar att hon dagen efter uppbrottet “i princip kastade ut” Johnler:

“Dagen efter kände jag mig bara arg. Jag tog alla hans saker, lade dem i en kartong och sa att han kunde klä på sig och åka hem”, säger hon och tillägger:

“Hur ska jag någonsin kunna lita på någon igen efter allt jag varit med om i den här relationen? Jag trodde verkligen att vi hade något speciellt. Att bli motbevisad är en hemskt känsla. Jag känner mig så otroligt dum som har trott på allting han har sagt.”

Foto: Instagram @hannafriberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!