Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Hanna Schönberg bekräftar relationen till Eric Saade

Det har länge ryktats kring att influencern Hanna Schönberg och artisten Eric Saade har blivit ett par. Ryktet har nu bekräftats efter att Hanna valde att lägga ut en bild på sin Instagram Story där Saade ger henne en puss på pannan. 

Foto: Eric Saade / Hanna Schönberg 

Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23 gick skilda vägar i maj. Uppbrottet skedde inte långt innan deras bröllop som var planerat att äga rum i Italien, men som aldrig blev av. Sedan dess har det spekulerats mycket om huruvida Saade funnit kärleken på nytt – denna gången med Hanna Schönberg, 22.

Ryktena började spridas när Schönberg och Saade vid flera tillfällen publicerade bilder på Instagram från samma platser. Under sommaren kunde deras följare bland annat räkna ut att Hanna och Eric befann sig på semester i Ibiza samtidigt.

På söndagen la Hanna Schönberg, som är aktuell med klädkollektion, upp pussbilden som bekräftar alla misstankar om att hon skulle dejta artisten.

Saade bekräftade relationen ytterligare genom att lägga upp en video från en middag där han filmar Hanna Schönberg. Till videon har han skrivit ”Babe”.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!