Nöje

Hannah och Amanda i WomanUp-podden: “Alla borde ha en ångestkompis”

I veckans avsnitt av WomanUp-podden träffar vi superentreprenörerna och podddrottningarna Hannah och Amanda som delar med sig av peppiga entreprenörstips varvat med djupa insikter om hur det är att ständigt leva med ångesten närvarande. 

Vi pratar om hur systrarna tog den psykiska ohälsan raka vägen in i finrummet med Fredagspodden, och konstaterar att det idag inte alls är ett lika tabubelagt ämne längre. Mycket tack vare just Hannah och Amanda som tidigt delade med sig av sina erfarenheter kring ångest – när ingen annan gjorde det…

Hannah och Amanda delar även med sig av historien bakom deras framgångsrika mediaimperium Perfect Day, och berättar hur det gick till när de en dag bestämde sig för att säga upp sig från sina jobb och starta eget – tillsammans. De förklarar varför de båda drivs av pengar och definierar hur de ser på framgång idag.

Systrarna berättar om vad som krävs för att de ska anställa någon och lyfter hur viktigt det är för dem båda att ha roligt på jobbet. Hannah förklarar varför vissa människor kan vara rädda för henne och Amanda slår ett slag för att alla behöver en ångestkompis i sina liv.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET av WomanUp-podden med Hannah och Amanda.

WomanUp-podden presenteras i samarbete med Kvinna till Kvinna som dagligen kämpar för en mer jämställd värld, vilket vi på Metro Mode vill lyfta. De bedriver dagligen en kamp för att stärka kvinnors rättigheter över hela världen, något de kämpat med sedan 1993. Läs mer om Kvinna till kvinnas fantastiska arbete här >>

Metro Modes Cassandra under inspelningen av WomanUp-podden med Hannah och Amanda.

Foto porträtt: Niklas Lindgren
Foto övrigt: Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!