Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är 15 kändisar som valt bort alkoholen – och det här händer när du gör det!

Utgångar och middagar är ofta förknippade med alkohol, men det finns även de som avstår helt. Det finns en hel del hälsofördelar med att vara nykterist och nedan följer 15 kändisar som helt valt att avstå från att dricka alkohol.

Foto: REX

Inte nog med att du sover bättre när du avstår från alkohol så får du även mer lyster i hyn och mer energi. Forskare har bevisat att det finns en hel rad hälsofördelar med att inte dricka alkohol. Och hur kul är det egentligen att vara bakfull dagen efter och inte ha kraft till att hitta på något roligt?

Ett glas här och där påverkar dig inte särskilt mycket och visst kan det vara trevligt att sippa på en drink eller skåla med champagne vid tolvslaget på nyårsafton! Men det kan vara hälsosamt att påminna sig själv om att det inte är helt fel att ta det lite lugnt ute i vimlet. Nedan kan du ta del av 15 kändisar som valt att bli nykterister.

Läs också: Forskare: Detta händer i kroppen när du slutar dricka alkohol

Källa: Måbra Expressen  Harper’s Bazaar

Natalie Portman

Natalie Portman

Inte undra på att Natalie Portman alltid ser så fräsch ut. Under sin universitetstid blev det en del alkohol men sedan hon blev vuxen har hon avstått helt.

”Jag gick egentligen inte ens på festerna under gymnasiet, och jag väntade faktiskt med drickan tills jag var 20. Jag blev inte stupfull förrän jag gick på universitetet och jag tycker det var bra på många sätt”, har hon sagt till Harper’s Bazaar

 

Nästa bild
Jim Carrey

Jim Carrey

Så här kanske Jim Carrey ser ut när någon frågar om de får bjuda på en drink.

– Jag dricker knappt kaffe. Jag undviker alkohol och droger. Livet är för vackert”, ska Jim Carrey ha sagt till CBS News.

Foto: REX

Nästa bild
Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively, kanske mest känd från Gossip Girl och Systrar i jeans, berättade till Allure att hon inte dricker.

– Jag har aldrig testat en drog. Det är bara något jag verkligen inte har någon lust till.

Foto: REX

Nästa bild
Kim Kardashian

Kim Kardashian

De som följt realityserien “Keeping up with the Kardashians” vet att Kim inte är ett stort fan av alkohol.

– Jag dricker inte över huvudtaget. Mina systrar dricker, så när de blir lite galna finns jag där för att ta ner dem igen, har hon sagt till People.

Foto: REX

Nästa bild
Ben Affleck

Ben Affleck

Ben Affleck har tidigare haft alkoholproblem – nu har han anställt en “nykterhetscoach” som hjälper honom att hålla sig på banan.

Foto: REX

Nästa bild
Zac Efron

Zac Efron

Jajamensan även våran High School Musical- favorit är nykter efter att hans alkohol och drogberoende slutade med rehab 2013.

– Du tappar fotfästet när du blir påverkad, sa han i en tidigare intervju med Elle.

Nästa bild
Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Frispråkiga Kelly Osbourne har inte hymlat med sitt tidigare alkohol- och drogberoende. Nu har hon varit nykterist i cirka nio år.

Foto: REX

Nästa bild
Russell Brand

Russell Brand

Brittiske ståuppkomikern och skådespelaren Russell Brand har valt att avstå från alkoholen efter att ha kämpat med ett tidigare beroende. Han har nu haft cirka 15 nyktra år.

 

Foto: REX

Nästa bild
Naomi Campbell

Naomi Campbell

Supermodellen Naomi Cembell berättade redan 2013 under en intervju med Life & Style att hon inte längre drack alkohol.

– Att inte dricka alkohol gör mig mycket lyckligare, sa hon.

 

Nästa bild
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Har Jennifer Lopez så vacker hy på grund av att hon tackar nej till alkohol?

“Jag tycker att det förstör hyn. Men på speciella event säger folk “men du kan ju inte skåla med vatten!”. Då tar jag en drink och sippar lite”, ska Jennifer Lopez ha sagt i en intervju med Instyle 2003.

 

 

Foto: REX

Nästa bild
Leona Lewis

Leona Lewis

Denna fantastiska artist firar sina framgångar med alkoholfritt.

– Jag dricker inte- jag hatar smaken av alkohol. När min debut-singel Bleeding Love hamnade på topplistan firade jag med alkoholfritt bubbel, ska Leona Lewis ha sagt i en intervju.

Nästa bild
Bradley Cooper

Bradley Cooper

”A Star is Born”- favroiten Bradley Cooper är även han nykterist. Rollen Bradley Cooper spelar i “Baksmällan” stämmer inte alls överens med livet han lever idag. Han har i tidigare intervjuer berättat att han haft ett alkoholberoende men att han tänkte om vid 29-års åldern.

– Skulle jag ha fortsatt, skulle jag verkligen ha förstört hela mitt liv, har han sagt i en intervju.

Foto: REX

Nästa bild
Tyra Banks

Tyra Banks

Supermodellen och affärskvinnan Tyra Banks ska enligt Forbes ha sagt att hon känner sig lyckligt lottat som inte har något beroende.

– Jag har aldrig testat droger, och jag smakade på alkohol när jag var 12 år, men det är allt.

Foto: REX

Nästa bild
Lana Del Ray

Lana Del Ray

Även Lana Del Ray hade problem med alkoholen under sin tidiga tonår. Detta resulterade i att hon tog beslutet att bli nykterist och det har hon varit sedan hon fyllde 20 år och valde att satsa på musiken.

Nästa bild
Colin Farrell

Colin Farrell

När Colin Farrell gästade Ellen DeGeneres talkshow berättade han att han var rädd för att förlora förmågan att jobba som skådespelare om han gjorde det nykter. Men han verkar vara nöjd över sitt beslut att bli nykterist och har varit det i cirka 11 år.

– Jag är verkligen tacksam. Det är underbart att vara närvarande i livet.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!