Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Emily in Paris i jämförelse med Sex and the City

Visst saknar man Sex and the City? Nu kommer en ny serie av producenten Darren Star. Han har bland annat skapat serierna Sex and the City, Younger, Beverly Hills, 90210 och Melrose Place. “Emily In Paris” är en serie om kärlek, arbete och mode som utspelar sig i Paris och släppt på Netflix nästa månad.

Emily In Paris new netflix serie sex and the city

Foto: Instagram @EmilyInParis

Skådespelerskan Lily Collins spelar huvudrollen Emily, en ung amerikansk kvinna som flyttar till Paris för att uppleva sina drömmar. Hon har fått sitt drömjobb på en marknadsföringsbyrå inom mode. I serien får vi följa hennes äventyr och utmaningar i 10 avsnitt som alla är 30 min långa.

Skådespelare vi får se i serien

Kate Walsh från Grey’s Anatomy och Private Practice spelar Emily’s mentor i serien. Vi får även se franska skådespelarna Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat och Bruno Gouery kommer att synas tillsammans med Ashley Park från Mean Girls. Även skådespelarna William Abadie och Arnaud Viard dyker upp i serien.

Emily in Paris i jämförelse med Sex and the City

I Sex and the City var Carrie Bradshaws flytt till Paris en viktig del. I Paris upptäcker Carrie hur mycket hon älskar och saknar New York. Emily kommer istället i denna serie att göra den franska huvudstaden till sin stjärna. “Sex and the City såg vacker ut, men den här serien är bara underbar. Den är väldigt filmatiskt”, sa Star till Variety. “TV är mycket mer som film nu och det var viktigt att filma i Paris, vi fick verkligen alla tagningar att se stora ut. Det är mer som en film än en TV-serie.”, fortsätter Star.

Det är samma stylist som stylar Lily Collins i denna serie som stylade skådespelarna i “Djävulen bär Prada”. Riktigt snygga outfits och i trailern får vi se några glimtar av dem!

Serien har premiär 2 oktober.

Här kan du hitta fler nyheter från Netflix

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!