Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Här är apparna och tjänsterna som underlättar för dig just nu

Vardagen ser minst sagt annorlunda ut just nu, och vi får tänka om även kring saker som vi alltid har tagit för givet. För att förenkla för dig och andra har vi samlat ett antal appar och tjänster som hjälper dig; allt från att leverera hem mat till ideella initiativ som hjälper till med skolarbete hemma.

Vi befinner oss alla i en komplex situation just nu och något av det viktigaste som vi inte får glömma är att vi alla är i det tillsammans och måste göra det bästa vi kan för att hjälpas åt! Tänk på att inte beställa hem mer än nödvändigt, så att råvaror och läkemedel räcker till alla.

Beställ hem mat

Se till att utnyttja de onlinetjänster som erbjuder hemkörning av mat, både när det kommer till att beställa hem en hel matkasse till olika direkta beställningar med måltider.

Exempel: Foodora, Uber Eats, Onlinepizza, Linas Matkasse, MidagsfridMatkomfort, Mat.se och Matsmart

Beställa online från apotek

Behöver du fylla på med diverse receptfria läkemedel får du inte glömma bort att det går lika bra att beställa hem online.

Exempel: Apotek Hjärtat, Apoteket.

Appar som erbjuder ljudböcker

Visst känns det som att det lätt kan bli långtråkigt att vara hemma så många timmar per dygn? Ladda ner en app för ljudböcker och hitta en hel värld med allt från spännande faktaböcker till romaner.

Exempel: Nextory, Bokus Play, Perlego.

Appar som underlättar undervisning och kommunikation

Det är just nu många skolor och universitet som råder elever till att plugga på distans. Här är några tjänster som underlättar för dig.

Exempel: Teams, Whatsapp, Slack.

Photomath, en app som löser alla handskrivna ekvationer. Fantastiskt om man inte har mattelärare till hands.

Ingengörsstudenter och pensionerade lärare har nu gått ihop och erbjuder gratis mattehjälp för dem som behöver extra stöd, så fint initiativ. Är du en av dem som skulle behöva extra hjälp finns gruppen på Facebook här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!