Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är årets smak på juleskum 2017

Vem smaskar inte på juleskum under julen? Vi gör det i alla fall! Nu avslöjar Cloetta årets smak på allas favorittomtar – nämligen lingon!

Foto: Cloetta

Inför varje jul släpper Cloetta en ny smak på de populära skumtomtarna. I år är det smaken lingon som kommer att göra det traditionella juleskummet sällskap på butikshyllorna. Visste ni att drygt 1600 ton juleskum såldes i Sverige under 2016? Det motsvarar 26 juleskum-nissar per person och innebär att vi i snitt åt nästan sju tomtar mer än för tre år sedan. Men det är inte så konstigt eftersom de är så goda..

– Juleskum Lingon har en smak som för tankarna till vintriga skogar med frostnupna lingon. Vi är också många som inför julen dekorerar vår adventsljusstake och inte minst Lucia-kronan med just lingonris. Den fräscha och lite syrliga smaken hos Juleskum Lingon kommer väl till sin rätt i Juleskums härligt mjuka konsistens, skriver Cloetta i ett pressmeddelande.

Vi är så sugna på att få smaka på dessa tomtar! Snart kommer de att finnas på plats i matvarubutikerna – vi får helt enkelt hålla utkik!

Foto: Cloetta

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!