Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är Blossas nya glöggsmak 2017 – smaken förflyttar oss till ett färgstarkt Indien

Varje år bjuder Blossa på en ny och spännande årsglögg och Blossa 2017 är en färgsprakande historia med inspiration från gamla Indien. Vilket både designen på flaskan och namnet skvallrar om – Old Delhi.

Foto: Blossa

Att årets glögg är hämtad från Indien går inte att ta miste på, flaskans design är inspirerad av traditionell indisk skyltmålning och färgen är helt magisk. Nu till det viktigaste, smaken. Årets glögg har fått en smak av mango, chili och spiskummin. Smakerna är hämtade från kryddmarknaden Khari Baoli i Old Delhi i Indien.

– I Indien hittar vi många av de smaker och kryddor som redan finns i Blossas glögg, såsom kardemumma, ingefära och kryddnejlika. I Blossa 17 Old Delhi ger mangon en tropisk fruktton som både kompletteras och kontrasteras fint med de traditionella glöggkryddorna. Den kryddiga tonen i årets glögg förstärks ytterligare av spiskummin för att i slutet få en tydlig hetta från chilin. Detta är vår tolkning av Indien, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa, i ett pressmeddelande.

Den nya glöggen kommer att finnas på Systembolaget redan i morgon m du känner att du vill ha lite julstämning redan i September.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!