Nöje

Här är Caitlyn Jenners nya flickvän – 21-åriga modellen Sophia

Just nu är det mycket som händer kring klanen Kardashian-Jenner, nyss var det babyboom och nu ryktas det om att bröllopsklockorna kommer att börja ringa. Det går nämligen bröllopsrykten kring Caitlyn Jenner och modellen Sophia Hutchins.

caitlyn-jenner-sophia-hutchinsFoto: Getty Images

I höstas började det ryktas om att Caitlyn Jenner hittat kärleken i den 47 år yngre modellen Sophia Hutchins. Ryktena började när 21 åriga Sophia och Caitlyn var tillsammans på en resa till Mexiko för att fira Jenners 68-åriga födelsedag. Sedan dess har paret synts tillsammans både på Sophias Instagram och på röda mattan. Ingen av dem har ännu bekräftat att de är ett par och nu har även bröllopsrykten börjar flora kring Jenner och Hutchins.

⛳ Scottsdale National #PXG

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Enligt källor till the Mirror bor paret tillsammans och är redan förlovade. Några dagar senare dementerade Jenners talesperson ryktena och sa att de inte alls var förlovade.

– De är inte förlovade, så enkelt är det.

Något vi vet sen tidigare är att Kardashian-Jenner-familjen gärna håller saker och ting hemligt. Vi får helt enkelt vänta och se om de kommer göra sitt förhållande offentligt.

Vem är då Sophia? Hon är en 21-årig modell som studerar ekonomi vid Pepperdine University i Malibu. Redan innan paret träffades var Caitlyn Jenner en inspirationskälla för Sophia. 2015 kom nämligen Sophia ut i skolan tidning som transsexuell och sa att Caitlyn Jenners historia som fick henne att ta steget och komma ut.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!