Nöje

Här är Carolina Gynnings nya armtatuering – passar henne SÅ bra!

Låt oss backa lite bakåt i tiden (till år 2016) när Carolina Gynning berättade att hon tagit bort alla sina tatueringar med laser. Nu har hon dock gaddat sig på nytt – och tatueringen passar henne så bra!

carolina-gynningFoto: Instagram/@carolinagynning, TT

Nu har Gynning prytt underarmen med en mandala-tatuering samt en liten fjäril. Även på långfingret syns en symbol. På Gynnings Instagram-story kunde man ta del av när hon tatuerade långfingret där hon utbrister hur ont det gör.

“Aj, det gjorde asont!”, skriker Gynning och fortsätter skrattandes: “Var det ingen som kunde säga det här till mig innan?”.

Men trots att tatueringen bidrog med smärta är Gynning nöjd med resultatet och hintar om att hon redan är sugen på fler.

– Förra veckans tattoo session med @madebyewtattooing men inte sista! Sjukt glad över min nya fina tatuering, skriver Gynning på Instagram.

Eftersom Gynning berättar att det inte är den sista gången hon tatuerar sig är vi redan nyfikna på kommande. Spana in hennes senaste nedan!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Förra veckans tattoo session med @madebyewtattooing men inte sista! Sjukt glad över min nya fina tatuering ❤️

Ett inlägg delat av CAROLINA GYNNING (@carolinagynning)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

For lovely @carolinagynning ! ? #butterflytattoo #mandalatattoo #handmandala #blacktattooing #blacktsttooart #speakeasytattooparlour @speakeasytattooparlour

Ett inlägg delat av E w a h ? (@madebyewtattooing)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!