Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är chokladbollarna som lindrar din mensvärk

PMS-bites-lindra-pms-besvar-lindra-mensvark-puffNär det är den tiden på månaden så får de flesta av oss ett extremt sötsug, speciellt efter choklad. Men oftast nöjer vi oss inte med en chokladbit utan vi tar mer än gärna en hel ask. Problemet är dock att socker faktiskt gör våra besvär ännu värre. Men nu har det i USA börjat säljas chokladbollar som ska lindra vår mensvärk.
 

Något du inte ska äta när du har mens är faktiskt socker. Ditt blodsocker är nämligen ur balans när du har mens och genom att äta socker så blir det ännu värre. Socker är också inflammatoriskt och kan göra att dina kramper bli värre.
 
Tania Green är en av dem som alltid får ett extremt sötsug när hon har mens. Hon bestämde sig därför för att experimentera fram något sött som kunde lindra besvären istället för att göra dem värre. Efter två månader fick hon fram den perfekta kombinationen. Hon blandade bland annat choklad med örter som kamomill, ginseng och rötter från maskrosor. Örterna ska hjälpa mot just svullnad och kramper medan chokladen ska lindra vårt sug. Hon döpte sin kreation till PMS bites. Just nu säljs PMS bites bara i USA men förhoppningsvis kommer de inom en snar framtid att börjar säljas i Sverige!

 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar

 

Källa: delish

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!