Nöje

Här är de märkligaste lögnerna – som singlar drar

Enligt en ny undersökning, som dejtingappen Happn gjort bland sina användare, visar det sig att 22 procent någon gång har ljugit för en dejt. Det visade sig samtidigt att hela 65 procent inte tyckte att det var okej att ljuga i dejtingsammanhang. En av tre hade ljugit av rädsla att bli dömd och lika många för att få uppmärksamhet. Nedan listar vi de tio märkligaste lögnerna som appens användare fått höra eller själva sagt.

Foto: Instagram @isabelleschroeder/@italy_bestplaces

Det främsta singlar ljuger om verkar dock röra sig om relativt oskyldiga saker. Det kan handla om personliga vanor, alltifrån rökning till hur ofta man tränar. Men man ska vara försiktig med att tänja för mycket på sanningen, en av tre uppger nämligen att de blivit ertappade med sin lögn. Nedan listar vi tio märkliga lögner från olika dejtingsammanhang.

  1. ”Jag träffade en kille som sa att han fortfarande var oskuld, ingenting jag la någon värdering i. Men det blev lite märkligt när det senare visade sig att han hade barn.”
  2. ”Det märkligaste var nog när jag sa att jag var laktosintolerant, men helt ärligt, jag tycker verkligen inte om mejeriprodukter. Tyvärr ledde det till att jag blev serverad laktosfria mejeriprodukter istället för att bli utan…”
  3. ”En tjej jag dejtade sa att hon hade skadat sig och gick på kryckor. Men bara 15 minuter efter att hon berättat detta sprang jag in i henne på stan – utan några somhelst problem med att röra sig”.
  4. ”Jag sa en gång att jag var mellan jobb fast jag har väldigt bra tjänst med hög lön för att jag inte ville att min dejt skulle vara intresserad endast med anledning av mitt jobb”
  5. ”En gång ställde en dejt in vår planerade dejt med ursäkten: ”Jag vill verkligen intebyta tunnelbana, därför ställer jag in dejten idag.”
  6. ”Jag har flera gånger fått höra att de jag dejtat saknar nyckel hem… verkar vara ettknep för att få sova över. Men själv tycker jag det känns lite avtändande med någon som tappar bort sina nycklar?!”
  7. ”Jag tror min dejt ville imponera på mig när hon sa att hon jobbat som politiker i Danmark. Vilket hon inte hade gjort, hon kände inte ens till vilka partier som satt i riksdagen.
  8. Den vanligaste vitlögnen jag både hört och dragit har nog varit ”Jag ses gärna igen”,tyvärr för lätt att haspla ur sig efter en dejt trots ointresse.”
  9. ”Jag var med om klassikern ”Catfishing”, den jag skrivit med ett tag och sedan gick pådejt med såg inte alls ut som i verkligheten. Men det absolut konstigaste med situationen var att när vi väl träffades så lämnades det okommenterat, från bådas håll.”
  10. ”Jag har tyvärr lite svårt för att säga nej eller avvisa dem jag dejtar, vilket istället gjort att jag hellre drar en lögn. Senast jag tröttnade på en kille låtsades jag vara en superrepublikan och Trump-sympatisör för att skrämma iväg honom.”

Vill man satsa på att bygga något långvarigt kan det dock vara en fördel att försöka vara så ärlig som möjligt redan från början, föreslår vi…

Källa: Happn.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!