Nöje

Här är de tio populäraste namnen för singlar i Sverige – är ditt namn med?

En bra profil och snygga bilder är det många som tror är mest avgörande för om man får en gilla-markering eller inte på dagens alla dejtingappar. Men visste du att ditt namn har minst lika stor betydelse?

Foto: Unsplash

Nu har dejtingappen Happen undersökt vilka namn vi tycker är mest intressanta och tagit fram Sveriges mest populära namn för singlar. Nu har appen genomfört en undersökning bland sina användare och tittat på vilka singlar som har fått flest gilla-markeringar. Resultatet visar att de populäraste namnen för singlar i Sverige är bland annat Anna, Emma och Malin och för män är det Johan, Fredrik och Daniel som är de mest populära namnen.

Det är dock inte bara ditt namn som avgör om du får en gilla-markering eller inte. Claire Certain, Head of Trends på Happen, skriver i ett pressmeddelande att presentationen av dig själv och val av bilder har minst lika stor betydelse. Undersökningen visar nämligen att det är bra att ha fem bilder på sin profil och att dessa bilder ska vara en blandning av helkroppsbilder och porträttbilder. Om du även har en positiv inställning, tycker om att möta nya människor och att vara på resande fot får du i regel fler gilla markeringar.

Här är de tio populäraste tjej- och killnamnen för singlar i Sverige enligt dejtingappen. Är ditt namn med på listan?

Kvinnor
1. Anna

2. Emma

3. Malin

4. Sara

5. Johanna

6. Sofia

7. Elin

8. Frida

9. Ida

10. Hanna

Män
1. Johan

2. Fredrik

3. Daniel

4. Erik

5. Anders

6. Martin

7. Mikael

8. Marcus

9. Jonas

10. Peter

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!