Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är det Italienska lyxtåget med fantastiska vyer och fri champagne

Med en garanterad fönsterplats kan du nu resa från Italiens S:t Moritz till Zermatt i Schweiz. Resan tar åtta timmar och avdelningen Excellence Class bjuder på afternoon tea, avsmakningsmeny och obegränsat med champagne. 

Foto: Unsplash

Har du planerat in en resa till Italien, Frankrike eller Schweiz i sommar? Då får du inte missa att resa med lyxtåget Glacier Express under åtta timmar genom magiska landskap. Det färdas i 30 km/h från S:t Moritz i Italien till Zermatt i Schweiz där man åker under 91 tunnlar och över 291 broar, vi kan bara föreställa oss vilken utsikt det ger, bland annat Genévesjön i Frankrike.

Den nya avdelningen Excellence Class bjuder på något alldeles extra. Där serveras afternoon tea, en femrätters avsmakningsmeny med utvalda viner och obegränsat med champagne under resan. Är du sugen på något mer finns den gyllene Glacier-baren och en concierge som kommer vara er värd. Priset för en resa i den lyxiga avdelningen ligger på 4 000 kronor, med en garanterad fönsterplats och nya oförglömliga minnen.

Vill du veta mer eller kanske boka en resa, besök deras hemsida här!

På deras Instagramkonto får vi se mer detaljbilder från drömresan.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!