Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är företaget som ger dig betalt för att fotografera hundar i sommar!

Vill du få betalt för att ta snygga Instagram-foton på hundar? Låter kanske för bra för att vara sant men nu letar företaget The Points Guy efter en hundälskare som vill hjälpa till att utveckla företagets sociala medier och marknadsföring – var ansöker vi?!

Foto: Instagram @thepointspups

Grundaren bakom företaget The Points Guy, Brian Kelly, som också har Instagram-kontot The Points Pups letar nu efter någon som kan hjälpa företaget med deras sociala medier och marknadsföring i sommar. Älskar du hundar? Grattis då kan tjänsten bli din! Den enda förkunskapen som krävs är nämligen att du ska vara en hundälskare, för du kommer att arbeta med de tre mycket speciella (och urgulliga!) hundarna Miles, Hootie och Swisher!

Inte nog med att du får umgås med hundar hela dagarna, du får även vara på resande fot! På företagets hemsida skriver nämligen Brian Kelly att tjänsten kommer att innefatta mycket resor eftersom han vill uppmärksamma hur det är att resa med djur och även lista de bästa flygen och hotellen för djurälskaren. Personligen ser Brian och hundarna Miles, Hootie och Swisher fram emot Floridas sol – kan det bli bättre?!

DREAM TEAM ✨ wanna join us? We’re hiring! link in bio ?

Ett inlägg delat av Miles + Hootie + Swisher (@thepointspups)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!