Nöje

Här är fransyskan som klär ut sig till Disneyprinsessor – så vackert!

Ophélie Veret för oss tillbaka till barndomen när hon återskapar olika Disneyprinsessor. Hon kallar sig själv för en fransk “Disney-tjej” och är en makeupartist med nästan 30 000 följare på Instagram.

disney-prinsessor

Foto: Instagram/@lily_on_the_moon

När vi var yngre var Disneyprinsessorna våra förebilder och vi alla hade varsin favorit. Ophélie fokuserar inte på en favorit utan klär ut sig till alla Disneyprinsessor och lägger ut de magiska bilderna på sitt Instagram-konto. Resultatet är verkligen slående likt och man skulle kunna tro att hon är den riktiga versionen av alla karaktärer hon återskapar, vare sig hon klär ut sig till Ariel, Rapunzel eller Belle. Det coolaste av allt är att Ophélie syr nästan alla kostymer själv – vilket fantastiskt jobb!

“Innan jag klär ut mig, kollar jag alltid på filmen för att fördjupa mig i deras personligheter”, säger Ophélie Veret till Cosmopolitan.

Kolla in bilderna nedan – och dröm dig bort till Disney-världen!

Om du älskar Disney borde du definitivt kika in den här artikeln och beundra de fantastiska illustrationerna på hur sagoprinsessorna hade sett ut om de levde idag.

Källa: Veckorevyn

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!