Nöje

Här är hunden och katten som är bästa vänner – lever äventyrligt drömliv ihop

Ofta har vi fått höra att det kan vara ganska krångligt att få hundar och katter att komma överens. Nu visar det här radarparet det motsatta – den här hunden och katten är verkligen bästa vänner! 

hund-och-katt-basta-vanner

Foto: Instagram/@henrythecoloradodog

Hunden vid namn Henry och katten Baloo är Instagrams sötaste duo. Tillsammans lever de ett äventyrligt liv och upptäcker naturen tillsammans i Colorado i USA. Det hela dokumenteras av matten Cynthia Benett som lägger ut bilder på deras söta drömliv ihop.

Cynthia och hennes pojkvän besökte ett adoptions-event 2014 och då hade de en golden retriever-blandning i sikte. Men när de fick upp ögonen för Henry fastnade de direkt.

“Vi kollade runt och såg Henry sitta där. De sa att han bara var tre och en halv månad, men han var fem gånger så stor som de andra valparna i samma ålder. Och så hade han jättelånga benen och en kroppsbyggnad som en varg eller husky”, säger Cynthia till The Dodo.

Cynthia och hennes pojkvän älskar att vandra och flyttade specifikt till Colorado på grund av det levande naturlandskapet med berg och vandringsområden. De blev väldigt lättade och glada när de insåg att Henry älskade att följa med på utomhusaktiviteterna på helgerna. Även katten Baloo är taggad på att uppleva livet tillsammans med dem.

“Han är verkligen inte en katt som vi kan lämna hemma på helgerna längre. Hon tror nog att han är en hund mer än någonting annat, säger hon till The Dodo.

They see me rollin ?

Ett inlägg delat av Henry + Baloo ?? (@henrythecoloradodog)

Our signature look: The Cat Hat

Ett inlägg delat av Henry + Baloo ?? (@henrythecoloradodog)

Henry, you can lay in the snow while I stay up here on your head ?? – Baloo

Ett inlägg delat av Henry + Baloo ?? (@henrythecoloradodog)

Henry och Baloo kan vara det sötaste vi sett och vill ni spana in fler bilder på bästisarna kan ni kolla in Cynthias Instagram här.

Källa: Travel and Leisure och The Dodo

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!