Nöje

Här är kändisarna vi helst vill ha till julbordet

Tareq Taylor är helt klart den flest svenskar vill bjuda in till sitt julbord. Anders Tegnell, som var förra årets etta, har minskat i popularitet och den yngre målgruppen vill helst ha besök av Stefan Löfven.

Foto: Instagram @tareqtaylor

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen har ställt frågan om vem man helst bjuder in till sitt julbord till cirka 1500 svenskar. Tareq Taylor kammade hem tio procent av rösterna. I ett pressmeddelande säger Jimmy Sandell, kommunikationschef för Livsmedelsföretagen, att det inte förvånar då Tareq Taylor både är aktuell i flera tv-program och som julvärd i SVT.

Nio procent vill bjuda över Stefan Löfven och åtta procent föredrar riksdagsledamoten Hanif Bali. I övrigt är Agnes Wold, överläkare och professor, en nykomling i sammanhanget, hon tar med sina fem procent av rösterna ledningen framför hjärnforskaren Anders Hansen som får fyra procent och ligger kvar på plats fem. Anders Tegnell som var storfavoriten förra året ligger nu på en niondeplats tätt följd av Carina Bergfeldt på tionde plats.

Kändisarna som vi helst vill bjuda in till julbordet

  1. Tareq Taylor 10%
  2. Stefan Löfven 9%
  3. Hanif Bali 8%
  4. Agnes Wold 5%
  5. Anders Hansen 4%
  6. Zlatan Ibrahimovic 4%
  7. Jonas Gardell 4%
  8. David Sundin 4%
  9. Anders Tegnell 4%
  10. Carina Bergfeldt 3%

Foto: Instagram @tareqtaylor

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!