Nöje

Här är låtarna kändisarna dansade sina bröllopsdanser till

Många går i bröllopstankar just nu och en av de stora grejerna för många är den första dansen tillsammans. Vilken typ av dans vill man dansa? Vals? Breakdance? Salsa? och vilken musik eller rättare sagt vilken låt ska man välja?

 

Det är inte ett lätt val men de flesta väljer oftast en låt som representerar förhållandet, en favoritlåt eller en låt som passar den typ av dans ni valt. Välj en som ni kanske lyssnade mycket på när ni träffades eller en låt vars text verkar handla om er. Om du behöver ännu mer inspiration så spana in nedan där vi listat vilka låtar kändisarna valde att dansa sina första danser till.

 

Foto: Broadimage/REX/Shutterstock
Källa: popsugar.com

Kim & Kanye

Kim & Kanye

Kim Kardashian West och Kanye West gifte sig i maj 2014. De hade ett såklart extravagant bröllop i Florens, Italien. Deras första dans dansade de till John Legends låt “All of Me”, såklart sjungen av John Legend själv. De ska också ha dansat till låten “At Last” av Etta James samt “These Arms of Mine” och “Try a Little Tenderness” av Otis Redding.

Foto: BFAnyc.com/REX/Shutterstock

Nästa bild
Nicole Kidman & Keith Urban

Nicole Kidman & Keith Urban

Nicole Kidman och Keith Urban gifte sig 25 juni 2006 i Sydney. Deras första dans började till Etta James låt “At Last” men byttes snabbt ut mot en 70-tals hit av Skyhooks med texten “You just like me ‘cos I’m good in bed” vilket gjorde att paret släppte loss på dansgolvet.

Foto: Richard Young/REX/Shutterstock

Nästa bild
Kate Middleton och Prins William

Kate Middleton och Prins William

Kate Middleton och Prins William gifte sig den 29onde April 2011. På efterfesten uppträde Ellie Goulding och paret dansade sin första dans till hennes version av Eltons Johns “Your Song”.

Foto: Jeremy Selwyn / Evening Standard /REX

Nästa bild
Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin Timberlake & Jessica Biel

Paret gifte sig den 19 oktober 2012 i Italien. De dansade sin första dans till den klassiska låten “A Song For You” av Donny Hathaway.

Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock

Nästa bild
Barack Obama & Michelle Obama

Barack Obama & Michelle Obama

Barack Obama och Michelle Obama gifte sig i oktober 1992. I en intervju med people sa Barack Obama att om han inte varit ett Stevie Wonder-fan hade nog Michelle aldrig dejtat honom. Så att deras första dans var till låten “You And I” av just Stevie Wonder, var ingen direkt chock.

Foto: REX/Shutterstock

Nästa bild
George Clooney och Amal Alamuddin

George Clooney och Amal Alamuddin

Paret gifte sig 27 September i Venedig, Italien. Låten de dansade sin första dans till var Cole Porters “Why Shouldn’t I?” som sjöngs av deras vänners dotter Nora Sagal.

Foto: AGF s.r.l./REX/Shutterstock

Nästa bild
Ellen DeGeneres och Portia de Rossi

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi

Ellen DeGeneres och Portia de Rossi gifte sig 2008 i deras hem i Los Angeles. Första dansen dansade de till Stevie Wonders “Ribbon in the Sky”.

Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock

Nästa bild
Beyoncé and Jay Z

Beyoncé and Jay Z

Paret gifte sig den 4 April 2008 och har varit väldigt hemliga om detaljerna kring bröllopet. Det vi vet är i alla fall att deras första dans var till deras egna låt “Crazy in love” det kan låta tråkigt men det var ju faktiskt den första låten den gjorde tillsammans.

Foto: Broadimage/REX/Shutterstock

Nästa bild
Prins Carl-Philip och Sofia

Prins Carl-Philip och Sofia

13 juni 2015 gifte sig prins Carl-Philip och Sofia. Kungliga bröllop brukar vara mer klassiska och deras bröllopsvals dansade de till låten ”Sofias brudvals” som är skriven av Pelle Arhio och framfördes av Per Bredhammar.

Foto: Rex features

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!