Nöje

Här är popcorn-stranden på Kanarieöarna som gått viralt på sociala medier

En strand full av popcorn? Nja inte riktigt – Popcorn Bay på Kanarieöarna är en riktig synvilla som lurar ögonen! Stranden är täckt av tusentals vita koraller som från nära håll ser ut som fluffiga popcorn. 

Foto: Instagram @barbaglioalessandro

Stranden på norra Fuerteventura i Spanien lockar turister som vill ta en riktig en cool bild. Och om du tittar på Popcorn Beach från långt håll ser det ut som vilken strand som helst. Men om du tar dig en närmare titt så kommer du se att stenar eller sand (som vanligtvis brukar tänka en strand) är utom räckhåll. Istället kommer du få syn på tusentals vita koraller som liknar popcorn!

Bilderna som sprider sig i sociala medier ser riktigt mysiga ut. Men till en viss del bedrar bilderna – dessa “popcorn” är inte så mjuka som de se ut. Detta eftersom de egentligen är stenhårda korallbitar. Ta en titta på Popcorn Bay nedan – står stranden nu på din bucketlist?

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Popcorn beach ???⛱? #popcorn #fuerte #fuerteventura #dayoff #beach #popcornbeach #adventure #sun #sea #tuiaboard #travelguides #secretplaces #lastmoments #enjoy

Ett inlägg delat av Jenn ☀?? (@jen.xhaflaire)

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Popcorn Bay

Ett inlägg delat av Jorien (@jorienschilder)

Läs även:

Kanarieöarna – vi listar de 10 bästa stränderna.

Källa: Vagabond

Foto: Instagram @barbaglioalessandro

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!