Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är uppföljaren till norska serien Skam – och vi vill se den nu!

Norska serien Skam tog hela Sverige med storm och allt från tonåringar till vuxna plöjde igenom avsnitt efter avsnitt. Nu får serien en uppföljare – Lovleg har en snarlik handling och vi kan knappt bärga oss tills den börjar sändas!

skamFoto: NRK

Det var inte så länge sen som Skam fick hela Sverige att börja prata norska och i korridorerna på jobbet kunde man alltid ana nytt skvaller från serien. Fyra säsonger förgyllde fansens vardag innan den lades ner. Nu kommer dock en uppföljning på Skam och vi gissar på att Lovleg kommer att vara nya samtalsämnet på jobbluncherna när avsnitten släpps. Den nya serien börjar spelas in redan i juni och kommer att sträcka sig över sommaren. Det är NRK som låg bakom Skam som även står för den nya serien med en handling som är snarlik.

Rollerna i Lovleg står ungdomar för och den kommer att handla om vad som händer när de testar sina vingar och ska flytta hemifrån. Inspelningarna sker bland annat på en gymnasieskola i Norge. Vi väntar med stor spänning på Skam-uppföljaren!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!