Nöje

Här är vinterns 6 hetaste resmål för sol, bad och äventyr

Drömmer du dig redan bort till värme, paraplydrinkar och kritvita stränder? Du är inte den enda! Gör verklighet av din dröm och upplev sommaren på vintern – nedan listar vi de sex bästa resmålen.

kuba-karibienFoto: Augustin De Montesquiou/Unsplash

Vintern och kylan är härlig ett tag… men när snön blir till slask vill vi soldyrkare boka nästa tripp med en gång! Tänk dig att fly vintern och befinna dig på en kritvit strand för att sedan ta ett svalkande dopp i en kristallklart hav – så härligt! Kanske behöver du till och med klicka hem stilsäkra plagg som passar till vintersemestern.

Är du sugen på att ta ditt pick och pack till varmare breddgrader men behöver inspiration till vart resan ska bära av? Då borde du spana in bildspelet nedan!

Kuba, Karibien

Kuba, Karibien

Är du beredd på att ta dig an en magisk stad? Huvudstaden Havanna är känd för amerikanska femtiotalsbilar som dyker upp lite här och var på gatorna och rumbarytmer som får stämningen att kännas på topp. Strosa runt bland fantastisk arkitektur och byggnader i kolonialstil. Vill du hellre ha kristallklart vatten och vita stränder, hittar du Varaderos två timmars bilfärd ifrån.

Foto: Augustin De Montesquiou/Unsplash

Nästa bild
Boracay, Filippinerna

Boracay, Filippinerna

Ni vet de där härliga paradisöarna som brukar pryda omslagen på resekatalogerna? Det är mycket möjligt att det är Boracay på Filippinerna som du sett – här hittar du turkost hav, fina sandstränder och palmer som ger en skön skugga i värmen! Vad mer kan man begära? Passa på att snorkla, dyka och segla runt ön när du ändå är här.

Foto: Jakob Owens/Unsplash

Nästa bild
Kap Verde, Västafrika

Kap Verde, Västafrika

Ät god mat på en av alla fisk- och skaldjursrestauranger, besök musikbarer och låt det härliga lugnet som råder få dig att koppla av till max. Njut av vacker natur med mycket berg och grönska. Tidsskillnaden från Sverige är bara två timmar vilket är skönt då du slipper en jobbig jetlag.

Foto: Renato Bordoni/Unsplash

Nästa bild
Yucatánhalvön, Mexiko

Yucatánhalvön, Mexiko

Yucatánhalvön i Mexiko är mest känd för sina fantastiska byggnader och mayatempel. Utforska några av mayaindianernas gamla städer och kombinera din sol-och badsemester med sevärdheter, kultur och historia.

Foto: Iorni/Unsplash

Nästa bild
Petra, Jordanien

Petra, Jordanien

Ta en utflykt till Döda havet och bada i ett av världens saltaste hav eller bada i kristallklart vatten vid Röda havet. Ett måste när du reser till Jordanien är att besöka klippstaden Petra som är ett av världens sju nya underverk. Här hittar du magiska byggnader, tempel och monument uthuggna i sten.

Foto: Brian Kairuz/Unsplash

Nästa bild
Queenstown, Nya Zeeland

Queenstown, Nya Zeeland

Är du en sådan som lätt tröttnar på sol och bad men ändå vill resa till ett land som bjuder på värme? Då är Nya Zeeland något för dig! På andra sidan jordklotet hittar du den här exotiska platsen som bjuder på fina stränder, natursköna öar och härliga vandringsleder för den äventyrslystna. Åk gärna runt när du är här, passa på att uppleva salta bad i Abel Tasmans nationalpark och testa extremsporter i Queenstown.

Foto: David Maciejewski/Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!