Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här är Youtube-klippen som var mest populära i Sverige 2020

Bland klippen som svenskarna har sett mest på Youtube under 2020 så hittar vi bland annat Corona, Bianca Ingrosso, en underjordisk stad i Sydamerika – och Nanne Grönvall. Se alla klippen nedan!

På Youtube finns som bekant ett oändligt stort utbud, men det finns några klipp som har blivit extra populära under 2020. Google, som äger Youtube, har listat vilka 10 klipp som har varit mest poppis i Sverige under det här året – och de ser ett ökat behov av gemenskap och att göra saker tillsammans på sajten:

– Under året som gått är det många som levt i större ensamhet än vad de är vana vid, och på Youtube har vi sett en stor ökning i tittande relaterat till att träna, underhållas och laga mat i gemenskap. I årets topplista ser vi bland annat mycket humor-relaterat innehåll av kreatörer som producerat upplyftande innehåll och sprider glädje bland det svenska folket. Under de videos som har koppling till Covid-19, visar vi informationspaneler med samhällsviktig information från Folkhälsomyndigheten för att säkerställa att användare enkelt får tillgång till detta när de söker på relaterat innehåll, säger Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google Sverige, Finland och Norge.

Se alla klippen nedan!

1. Melodifestivalen PARODI 2020 – Bröderna Norberg – Daniel och Emil


2. CORONA-Musikvideo | “SVAG” – Victor Leksell – Hampus Hedström

3. Byter kost med Bianca Ingrosso under en dag – Uppdrag: Mat

4. 11-åriga Margaux Flavet får Bianca Ingrosso i tårar med sin sångröst – Talang 2020 – Talang på TV4

5. 60 Days Build Millionaire Underground Swimming Pool House – Mr. Tfue

6. Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show – NFL

7. SPLASH | AVSNITT #1 – Jocke & Jonna

8. Vi har gjort slut. – Antonija Mandir

9. James Corden Discovers Swedish “Carpool Karaoke” Song – The Late Late Show with James Corden

10. Tony om Corona – Robert Gustafsson – Official

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!