Nöje

Här återförenas Spice Girls på Geri Halliwells födelsedagsfest

I helgen återförenades fyra av fem medlemmar ur popgruppen Spice Girls för att fira Geri Halliwells 50-årsdag. Se det fina ögonblicket här!

Foto: Instagram @victoriabeckham

Redan i somras började rykten florera om att Spice Girls skulle återförenas för ett specialframträdande med anledning av Geri Horners (före detta Halliwell) 50-årsdag i september – och i helgen besannades ryktena om en återförening då samtliga medlemmar, förutom Melanie Brown, samlades för att fira den viktiga födelsedagen.

Foto: Instagram @victoriabeckham

David Beckham: “Vänskap för livet”

I ett klipp som David Beckham delade med sig av på Instagram syns Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Emma Bunton och givetvis Geri själv dansa och sjunga till en av sina hits från när det begav sig: “Say You’ll Be There”.

“Det var speciellt att fira Ginger [Spice] den här helgen och ännu mer speciellt att fånga det här ögonblicket med tjejerna”, skrev David i inlägget. “En vänskap för livet.”

Sportstjärnan taggade även Mel B i inlägget och skrev att hon “var saknad”.

Victoria Beckham delade senare sin makes video på sin story på Instagram, med texten:

“När @spicegirls återförenas för endast en kväll (minus Scary Spice! Vi saknar dig @officialmelb!) Älskar er tjejer”.

Hon delade även en bild på sig själv, Emma Bunton och Melanie Chisholm.

Släppte ny musikvideo till “Spice Up Your Life”

Trots helgens händelser så verkar det inte som om vi kan förvänta oss någon mer offentlig återförening av gruppen. I en intervju med Andy Cohen i Watch What Happens Live tidigare i höst visade Victoria Beckham inga tecken på att vilja ta upp musikkarriären igen:

“Det var så roligt att vara med i Spice Girls, men jag tror att med allt som jag har på gång nu – med mitt mode, mitt skönhetsmärke, fyra barn – att jag inte skulle kunna åta mig det”, sa Victoria.

Spice Girls släppte nyligen en ny version av sitt album Spiceworld då plattan firar 25 år i år. Den nya versionen innehåller bland annat outgivna låtar såväl och demoinspelningar, och i samma veva släppte gruppen en alternativ musikvideo till låten “Spice up your life” med klipp som inte kom med i originalversionen.

Spice Girls - Spice Up Your Life (Alternative Version)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!