Nöje

Här återförenas “Tillbaka till framtiden”-stjärnorna – se det rörande ögonblicket

En video där skådespelarna Michael J. Fox och Christopher Lloyd från Tillbaka till framtiden återförenas på scen har berört fans världen över. Se det fina klippet här!

Tillbaka till Framtiden

Det var den 8 oktober som skådespelarna Michael J. Fox och Christopher Lloyd, som bildade det ikoniska radarparet Marty McFly och Dr. Emmett Brown i Tillbaka till framtiden-filmerna, återförenades på Comic Con i New York.

Ögonblicket då skådespelarna möts på scen på mässan och omfamnar varandra till varma applåder har fått stor spridning på sociala medier. De svarade även på frågor från fansen och berättade om sina upplevelser med att spela in kultfilmerna.

“Det fanns en omedelbar kemi, som de säger”, berättade Lloyd om att arbeta med Fox.

Fox, å sin sida, kallade Lloyd för “fantastiskt underhållande”:

“Jag tänkte: ‘Jag måste passa mig, för den här killen kommer blåsa mig av skärmen'”.

Gick i pension efter sjukdomsbeskedet

Michael J. Fox fick diagnosen Parkinsons sjukdom 1991, vid 29 års ålder. 2020 bestämde han sig för att avsluta sin skådespelarkarriär eftersom sjukdomen gjorde det svårt för honom att minnas sina repliker. Han har även startat sin egen stiftelse för att samla in pengar till forskning om sjukdomen.

På mässan kallade han sjukdomen för en “gåva”:

“Jag skulle inte vilja att det vore annorlunda för något i världen”, sa han. “Det handlar inte om vad jag har, det handlar om vad jag har fått – en röst för att kunna göra det här, och hjälpa människor.”

Se det fina klippet här nedan!

Källor: The Michael J. Fox Foundation, Today

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!