Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här dricker Kim Kardashian sardin-smoothie för att undvika bekräfta systrarnas graviditet

Kim Kardashian är verkligen en syster man kan lita på om du frågar Khloe eller Kylie. I veckan när Kim medverkade i The Late Late Show With James Corden och körde spelet “Spill your guts or fill your guts” valde hon att hellre dricka en sardin-smoothie än att läcka någonting om systrarnas påstådda graviditeter.

kim-kardashian-westFoto: REX

“Spill your guts or fill your guts” går ut på att deltagarna frågar varandra personliga frågor – väljer den andra att inte svara blir straffet att äta eller dricka något riktigt vidrigt som snurrar runt på bordet (till exempel rå kotunga eller fågelsaliv).

Den första frågan Kim fick var att ranka hennes familj utifrån vem som klär sig bäst, hon tog sig an frågan snabbt och svarade att hon tycker att Kendall är den bäst klädda och Khloe kammade hem priset som sämst klädd. Den andra frågan som ställs är vad hon stör sig mest på vad gäller hennes make Kanye West, även där ger hon ett snabbt svar och påpekar att hon tycker det är pinsamt att han kan somna var som helst (vid ett läkarbesök eller på en middag med modedesigners). Hon brukar backa upp Kanye när han snarkar inför sällskapet och skylla att det beror på jetlagen – även om han inte har rest på över ett år.

Sista frågan är hon inte lika snabb att svara på. När James drar upp ett kort följer en lång stund av tystnad innan han tar sig modet att fråga om ryktet som befinner sig på allas läppar just nu: “Kim. Det har cirkulerat massor med rykten om att dina systrar Khloe och Kylie är gravida. Är rykten sanna – ja eller nej?”.

Kim tittar ner på smoothien en lång stund och nickar, precis som om hon redan har bestämt sig och förbereder sig mentalt på att dricka den (förmodligen äckliga) sardin-smoothien som står framför henne. Sedan tar hon en klunk, spottar ut i en hink och utbrister “så jävla äckligt!”. Syster-goals ändå att se Kim backa sina systrar och inte läcka familjens hemligheter.

Källa: Teenvogue

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!