Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Har du din födelsedag den här månaden är du förmodligen väldigt framgångsrik

Grattis alla septemberbarn! Ni fyller inte bara år i en väldigt vacker månad utan ni har även större chans att bli framgångsrika. Det visar en ny studie av University of Toronto. Så alla jungfrur och vågar, denna artikel är till er.

http://www.elle.se/studie-personer-fodda-i-september-blir-mer-framgangsrika/Foto: Unsplash

Det är University of Toronto, University of Florida och Northwestern University som har genomfört en studie där de kom fram till att personer som är födda i september har en större chans att lyckas i livet och bli framgångsrika. Det visade sig att de som är födda i september presterade bättre i skolan och fick bättre självförtroende.

Eftersom septemberbarn klarade sig bättre i skolan och fick bättre självförtroende var det många av dem som valde att plugga vidare och få en högre utbildning. Du som är född i september har alltså förmodligen en högre utbildning än dina månadsgrannar och det är också en mycket liten risk att du gör något kriminellt som leder till fängelse. Så du kära septemberbarn kan skippa framtidsångesten för du går en lysande framtid till mötes.

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!