Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Har du velat ångra ett skickat meddelande på Facebook? Snart kan du det!

Paniken som uppstår när du vaknar upp en söndagsmorgon och ser att du skickat ett fylle-sms klockan fyra till ett ragg som inte svarade… Eller när du råkat skicka en skärmdump om en person TILL den personen… Hur skönt hade det inte varit att kunna trycka på “ångra” i messenger-inkorgen på Facebook och låtsas om som att ingenting hänt? Snart kan du det enligt TechCrunch.

angra-skickade-meddelandenFoto: Rawpixel/Unsplash, REX

För ett tag sen rapporterade TechCrunch att Facebook ska ha raderat meddelanden som Mark Zuckerberg skickat på Messenger. De personer som fått meddelandena har intygat att de spårlöst försvunnit – men att deras svar funnits kvar. Facebook själva menar att tjänsten tillkom efter att Sony Pictures mejl hackades 2014 och att man velat skydda chefernas kommunikation. Eftersom denna funktion inte är något som vi “vanliga” Facebook-användare kunnat göra har det skapat ett missnöje samt att förtroendet för företaget  börjat svikta.

Nu ska dock Facebook ha sagt att det inom några månader tillkommer en funktion som gör det möjligt att radera skickade meddelanden på Messenger.

– Vi har diskuterat denna tjänst flera gånger och vi kommer att göra en funktion som gör det möjligt att ta bort skickade meddelanden. Det här kan ta tid. Och fram till att denna funktion är redo, kommer vi inte att radera chefernas meddelanden något mer. Vi skulle ha gjort det här tidigare – och vi ber om ursäkt för att vi inte gjort det, säger en talesperson från Facebook till The Verge.

Källa: Baaam, TechCrunch, The Verge

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!