Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här gör North en livevideo utan tillstånd från mamma Kim Kardashian

Kim Kardashians dotter North har startat ett TikTok-konto med sin mamma – men härom dagen fick följarna se lite för mycket för Kims smak.

Foto: Instagram @kimkardashian/TikTok

Förra månaden startade Kim Kardashian och hennes dotter TikTok-kontot @kimandnorth. Kontot har redan 2,3 miljoner följare och innehåller videor med allt från Norths ödlor till familjens upptåg på en nöjespark.

“Farligt för familjen”

Men något som inte var en planerad del av flödet var den guidade tur av deras hem i Kalifornien som North filmade på eget bevåg härom dagen. Efter att North i sin livevideo bland annat visat upp en filmvisning i hemmet och några familjeporträtt fick fansen se hur hon går in i ett rum för att berätta för mamma Kim om sitt dagsverke:

“Mamma, jag är live!” hörs North säga i videon.

“Nej! Det får du inte”, säger en något upprörd Kim i videon. “North, kom igen. Du får inte spela in live.”

Videon har redan hamnat på bland annat Instagram där den fått blandade reaktioner från fansen. Många tycker att videon är kul, medan andra oroar sig för familjens säkerhet:

“Det här var så farligt. Inte bara för North, men även för dem som familj. Deras stalkers måste vara så glada över en hel guidad tur över huset”, kommenterar ett fan videon.

Källa: Indy100

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!