Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här hintar Isabella Löwengrip om att hon är en av årets värdar i Sommar i P1

Sommar i P1 är ett radioprogram som sänds i Sveriges Radio varje sommar. Det är ett prestigefyllt uppdrag där sommarvärdarna som är inbjudna ansvarar för sin egna dag och där de själva bestämmer vad de ska prata om. Efter Isabella Löwengrips hint på bloggen ställer sig nu alla frågan: är hon en av årets värdar?

isabella-lowengrip-p1Foto: Instagram/@isabellalowengrip, TT

Tiden går snabbt och snart är det dags för Sommar i P1. Förra året var Bianca Ingrosso en av sommarvärdarna och hon är även den person som haft flest lyssningar hittills. Det är inte officiellt vilka som ska gästa P1 i sommar – däremot har Isabella Löwengrip nu hintat om att hon är en av sommarpratarna.

På bloggen berättar Isabella att hon under söndagen suttit sig ner i sitt hemmakontor och skrivit en sida och om man zoomar in på dokumentet kan man se att det är döpt till “Sommar i P1”.

– Därefter väntade en promenad i skogen, det är rätt tunga rader jag behöver få ur mig så det var nästan känslan av syrebrist som välde över mig där en stund hemma. Jag öppnade upp alla fönster, andades och sedan tog jag ett nytt tag och bytte kläder och gick ut. Det är jobbigt att skriva det jag skriver men också terapeutiskt, skriver Isabella i inlägget.

På Isabellas blogg kan du se bilden alla pratar om och på bloggen bloggbevakning kan du se den inzoomade bilden.

Källa: Isabella Löwengrip, Bloggbevakning

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!