Nöje

Här kan du höra Aviciis nya album Tim – före alla andra!

Inför releasen av Aviciis postuma album Tim bjuds fansen in till en exklusiv förhandslyssning. Här kan du som bor i Stockholm höra albumet. 

Foto: Youtube & Instagram/@avicii

Under våren har två låtar släppts och den 6 juni lanseras äntligen hela det efterlängtade albumet från Avicii. Men du som inte kan hålla dig tills dess har möjlighet att lyssna tidigare än så! Teamet bakom Avicii avslöjar nu att lyssningskuber kommer att placeras ut i sex städer i början av juni. Stockholm finns med på listan tillsammans med Sydney, Tokyo, London, New York och Sao Paulo. Tanken med kuberna är att belysa hur musik har kraften att sammanföra människor. För att förhandslyssningen av Tim ska starta krävs det att två personer samtidigt aktiverar en kub på varsin plats.

– Att lyssna på musik kan vara en kraftfull källa till inspiration och tröst men det räcker inte. Det har blivit viktigt för oss att släppa den här nya musiken med fokus på hur man kan komma samman, vara en del av ett samhälle och känna sig mindre ensam, säger Avicii-teamet i ett pressmeddelande.

Kuberna, som är 2,4 x 2,4 meter stora, kommer att finnas på plats den 1-2 juni. I Stockholm hittar du den på Stureplan, klockan 12-22 (1 juni) och 12-18 (2 juni). Mindre kuber är också aktiva under samma helg i Oslo, Paris, Berlin, Salzburg, Bukarest, Bryssel, Zürich, Taipei, Auckland och Toronto.

Albumet Tim består av 12 låtar med artister som Chris Martin, Imagine Dragons, Arizona, Agnes och Noonie Bao.

 

Källa: Musikindustrin.se

Läs också: Här kan du lyssna på nya Avicii-låten “Tough Love” med Agnes

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!