Nöje

Här köper svenskarna flest sexleksaker

Webbshoppen Sinful har kartlagt svenskarnas sexvanor och meddelar nu vilken ort som utses till den mest äventyrliga och vilka namn som vågar mest. Spana in resultatet nedan!

Foto: Unsplash

Enligt årets siffror har invånarna i Krokom i Jämtland mycket skoj för sig, det är nämligen den ort som köpte mest sexleksaker per invånare under 2023. De tar därmed hem titeln som “Årets mest äventyrliga ort”. De svenskar som varit mest kinky hittar vi istället i Tingsryd. Det är den ort som köpte flest sexleksaker inom kategorierna bondage, handbojor, smisk, ögonbindlar och andra fetischtillbehör.

Årets mest vågade namn

Spegel spegel på väggen där. Säg vem som mest vågad i landet är? Det är Daniel och Anna. Åtminstone är det de två namnen som har handlat flest sexleksaker under året.

Årets mest vågade kön

Män köper ofta sexleksaker till sin partner – och detta återspeglas i könsfördelningen. Med 58 procent är det definitivt männen som har köpt flest sexleksaker på Sinful under 2023.

Årets säkraste ort

Säker sex är bra sex! Det vet man tydligen i Storuman som har köpt flest kondomer per invånare under året. Härligt!

Orten där det brummat mest under året

Är det tvättmaskiner som centrifugerar eller är det en samling vibrerande sexleksaker i nattduksbordens lådor? Det kan vara svårt att veta om man är i Enskededalen. Här har nämligen invånarna köpt flest vibratorer. Åtminstone jämfört med det nationella genomsnittet.

Årets mest tränade underliv

Att träna är bra – också underlivet. Och det måste vara superstarkt i Älvsjö. Det var här de köpte flest knipkulor under 2023.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!