Nöje

Här öppnar Sveriges andra Arket-butik!

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi gläds över att äntligen kunna få sol och värme! Men för många göteborgare är vintern extra välkomnande i år. Då når nämligen H&M-koncernens andra svenska Arket-butik Västkusten. 

Foto: Instagram @arketofficial

H&M-koncernens första Arket-butik öppnades på Regent Street i London 2017. Sedan dess har butiken lanserats online på 18 europeiska marknader och öppnats i bland annat Köpenhamn, Amsterdam, Bryssel och i början av sommaren även i de centrala delarna av Stockholm. Nu når Arket även Västkusten! Under vintern 2018 – 2019 slår butiken upp dörrarna på Östra Hamngatan 39 i Göteborg.

“Vi ser fram emot att öppna ännu en butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress i hjärtat av Göteborgs främsta shoppingområde där vi får möjlighet att möta våra kunder och presentera bredden i ARKETSs utbud på fint sätt” säger Lars Axelsson, Managing Director i ett pressmeddelande.

Göteborgs nya it-butik kommer att ligga i en K-märkt trevåningsbyggnad på en av stadens populäraste shoppinggator! Huset, som uppfördes 1804, har många ursprungliga inredningsdetaljer och snickerier bevarade och kommer att rymma både Arket och ett kafé. Det tillhörande kaféet kommer att ligga på gatuplan och erbjuda en säsongsanpassad meny med både vegetariska och veganska alternativ – mums!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!