Nöje

Här reagerar Travis Kelce på Taylor Swifts låttext om honom

Taylor Swifts romans med den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce tycks gå från klarhet till klarhet, något som helgens konsert i Buenos Aires, Argentina, var ett bevis på.

Foto: Alamy

I somras började det ryktas om en romans mellan Taylor Swift och Travis Kelce, som spelar för det amerikanska fotbollslaget Kansas City Chiefs. Sedan dess har Swift synts på flera av Kelces matcher – men häromkvällen var det istället dags för Travis att vara åskådare.

Bytte ut låttext

Under spelningen passade Swift på att referera sin nya kärlek, vilket knappast gick fansen förbi. Det gulliga ögonblicket ägde rum när popstjärnan framförde låten “Karma”, och istället för den vanliga låttexten sjöng:

“Karma is the guy on the Chiefs coming straight home to me.”

I ett klipp som har fått spridning på sociala medier syns Kelce reagera på den nya låttexten med ett stort leende innan han börjar digga med. En annan video från kvällen visar hur Taylor springer fram till Travis efter konserten och ger honom en stor kyss.

Spelningen i Buenos Aires är en del av Swifts pågående världsturné där fansen bjuds på hela 44 av artistens största hits, från hennes tidiga country-album till den senaste plattan Midnights.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!