Nöje

Har Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian med Kylies BFF? Här är allt vi vet

I dagarna började rapporteringen om att Tristan Thompson, pojkvän till Khloé Kardashian och pappa till deras dotter True, ska ha varit otrogen mot henne med Kylie Jenners bästa vän, Jordyn Woods. Än så länge har ingen i Kardashian-Jenner-klanen gjort ett officiellt uttalande om händelsen, men spekulationerna är i full gång och vi kan dessutom se flera hintar från olika familjemedlemmar som tyder på både det ena och det andra. Här hittar du allt vi vet om otroheten, sveket och reaktionerna från de inblandade.

kylie-jenner-jordyn-woods-khloe-kardashian-tristan-thompsonFoto: Instagram @realtristan13 / TT

Det hela började när Khloé Kardashians pojkvän, Tristan Thompson sågs på en fest tillsammans med Jordyn Woods, Kylie Jenners bästa vän. Enligt källor till TMZ ska de ha varit på varandra under hela kvällen. Under måndagen ska Khloé Kardashian ha fått reda på vad som skett under helgen och då ha konfronterat Tristan Thompson omedelbart. Paret sägs nu ha gjort slut.

Än så länge har ingen i familjen Kardashian-Jenner uttalat sig officiellt, men det finns flera tecken på att det är något som har hänt – både kommentarer och inlägg på Instagram från de inblandade samt en hel del avföljningar.

Här har vi samlat allt vi vet om händelsen!

Det här hände

Enligt en källa till E! News var Jordyn Woods och Tristan Thompson ute med några vänner för att träffa rapparen Drake och hans gäng. “Tristan och Jordyn höll sig definitivt nära varandra och var mycket flörtiga”, säger källan och fortsätter “Jordyn stod vid hans sida under hela kvällen och han log mycket och skrattade med henne”. Sedan ska Tristan Thompson ha bjudit in Jordyn Woods och några andra vänner till en efterfest hemma hos honom som ska ha pågått ända fram tills morgonen därpå. “Jordyn och Tristan var väldigt närgångna under efterfesten och satt tillsammans i soffan under flera timmar”, säger källan till E! News.

Kylie Jenners reaktion

Kylie Jenner ska ha förnekat händelsen i flera dagar, men enligt källor till Harpers Bazaar har Jordyn Woods nu flyttat ut från Kylie Jenners hus.

Khloé kommenterar händelsen

Instagramsidan Hollywood Unlocked, som rapporterar om olika kändisar i Hollywood, postade en video där en av sidans medarbetare berättar att en av hans reportrar befann sig på den fest där det hela ägt rum. Det som är anmärkningsvärt här är Khloé Kardashians kommentar under inlägget. Vad menar hon egentligen med emojisarna? Hollywood Unlocked tolkar i alla fall det som att hon bekräftar deras historia med kommentaren.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#KhloeKardashian confirms our story. We got you Khloe! ??

Ett inlägg delat av HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked)

Foto: @hollywoodunlocked 

Khloé Kardashians senaste Instagram-inlägg

Nu är det hela tre dagar sedan Khloé Kardashian publicerade ett Instagram-inlägg och det spekuleras hej vilt om vad hon egentligen menar med citatet under bilden. I kommentarsfältet hittas både spekulationer och pepp-kommentarer till Khloé. “Så ledsen att detta händer dig. Fortsätt kämpa och väx starkare av din smärta”, lyder en av kommentarerna.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

“Are you willing to give up what you love, for who you love?” Big Sean

Ett inlägg delat av Khloé (@khloekardashian)

Foto: @khloekardashian 

Vem har avföljt och vem har valt att inte göra det?

Att välja att avfölja någon kan ju idag ses som ett riktigt statement. I nuläget har i alla fall Kim Kardashian och Kourtney Kardasian avföljt både Jordyn Woods och Tristan Thompson. Kendall Jenner följer Jordyn Woods, men inte Tristan Thompson och Kris Jenner följer fortfarande båda två. Även Kylie Jenner följer både Jordyn Woods och Tristan Thompson, men Khloé följer endast Tristan Thompson.

Khloé Kardashians Instagram

Khloé Kardashian lägger ofta upp olika citat på sin händelse på Instagram. Under det senaste dygnet har det postats olika texter som kan tolkas som uttalanden från Khloé Kardashian där hon förklarar att hon blivit sviken. Hon har även gjort ett annat statement – hon har nämligen tagit bort alla bilder på Tristan Thompson på sin Instagram.

Kylie Jenner och Jordyn Woods ses tillsammans för första gången efter händelsen

På bilden nedan ser vi när Kylie Jenner och Jordyn Woods träffas offentligt för första gången sedan rapporteringarna kring otroheten startade. Bilden togs den 21 februari 2019.

Foto: TT

Källa: E! News, Harpers Bazaar, TMZHollywood Unlocked

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!